opc_loader

Levertijden

Doordat wij vrijwel alle producten direct uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling veelal binnen 1-5 werkdagen in huis! Mocht het toch voorkomen dat een artikel niet op voorraad is, wordt u hierover via het ordersysteem op de hoogte gebracht. In dit geval zijn wij afhankelijk van de levertijd van fabrikanten en toeleveranciers. Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een andere levertijd. Een indicatie van de levertijd staat per artikel aangegeven.

Zodra wij uw bestelling hebben overgedragen aan een van onze koeriers, ontvangt u van deze statusupdate automatisch per email bericht. Om deze email in goede staat te ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om het emailadres info@ashangertje.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze automatisch gegenereerde email bij uw ongewenste berichten in uw inbox worden geplaatst.

In 99% van de gevallen worden pakketjes de werkdag na het ontvangen van de traceergegevens geleverd. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

Is uw bestelling verzonden maar heeft u geen traceergegevens ontvangen, dan is uw bestelling per brievenbuspost verzonden. De levertijd voor bestellingen die per brievenbuspost verzonden worden bedragen gemiddeld 1-2 werkdagen in Nederland en 2-4 werkdagen in België. Wilt u dat uw bestelling als pakket verzonden wordt met een traceercode, kies dan voor deze verzendmethode tijdens het bestelproces.

PostNL bezorgd brievenbuspost op dinsdag tot en met zaterdag en pakketpost van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. DHL bezorgd enkel pakketjes en bezorgd deze van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur.