opc_loader

Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen op onze website is heel eenvoudig en binnen enkele stappen gedaan. Onderstaand staat stap voor stap beschreven hoe u succesvol een bestelling op onze website kunt plaatsen. Mocht u toch graag geholpen worden bij het plaatsen van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

 

Stap 1

Zoek het product op dat u graag wenst te bestellen en klik op dit artikel. Op deze pagina kunt u vervolgens aangeven of u bijvoorbeeld het artikel gepersonaliseerd wilt hebben of ingepakt wenst.

Stap 2

Nadat u uw voorkeuren heeft geselecteerd, vult u het gewenste aantal exemplaren dat u wenst te bestellen in en klikt u op de knop "In winkelwagen". Herhaal stap 1 en 2 wanneer u meerdere verschillende artikelen wenst te bestellen.

Stap 3

Wanneer u ervoor heeft gekozen om een artikel te laten personaliseren met bijvoorbeeld een gravure, kunt u uw voorkeuren in het vervolgscherm ingeven. Controleer de door u ingevoerde gegevens goed! Heeft u deze voorkeuren succesvol ingegeven en eventueel een bestand geüpload, klik dan op "Doorgaan" of "Afrekenen". 

Stap 4

U heeft nu de keuze om in te loggen op onze website, een nieuw account aan te maken of om uw bestelling af te ronden zonder een account aan te maken. Log in of vul uw contact en aflevergegevens in en klik op "Doorgaan".

Stap 5

Selecteer de gewenste verzendmethode en geef eventueel in het opmerkingenveld de adresgegevens van een PakjeGemak locatie of bijzondere instructies in.

Stap 6

Selecteer de gewenste betaalmethode en klik op "Doorgaan".

Stap 7

Controleer nogmaals uw bestelling en klik op "Afrekenen" nadat u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden.

Stap 8

U wordt vervolgens doorgeleid naar de door u verkozen betaalmethode en uw bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling.

Stap 9

Wanneer uw bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u automatisch per email een orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te kunnen ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk de afzender info@ashangertje.nl te markeren als veilige/vertrouwde afzender. Het kan namelijk voorkomen dat uw orderbevestiging wordt tegengehouden door uw antivirussoftware of in uw ongewenste mailbox terecht komt.